MICROSERVICES ALS FUNDAMENT

Onze visie is om jouw huidige (of toekomstige) Enterprise Integration omgeving om te zetten in een self-service en volledig geautomatiseerd platform. Onze innovatieve kijk op jouw integratieplatform zorgt voor een snellere en meer betrouwbare levering van integraties en microservices. Een integraal onderdeel van jouw applicaties, diensten en cloud-services, zodat je betere inzichten krijgt in jouw data.

INTEGRATION SERVICES

Afhankelijk van jouw behoeften en bestaande systemen binnen jouw bedrijf verzorgt BD&SPECTRUM de totale integratie-implementatie of werken we met onze halffabricaten modules. We verzamelen de requirements en analyseren welke architectuur het beste past bij jouw organisatie. Kies je voor het totaalpakket dan ontwikkelen we de integratie van A tot Z op ons selfservice platform. Kies je voor onze halffabricaten softwarecodes, dan kunnen innovatieve oplossingen moeiteloos op zowel bestaande en nieuwe systemen aangesloten kunnen worden. Dankzij de veelzijdige modules kunnen we jouw legacy systemen transformeren tot razendsnelle data ontsluiters, die risico verlagend werken.

TOOLS EN AUTOMATISERINGEN

Welke optie je ook kiest, we transformeren jouw organisatie tot een gestroomlijnde DevOps omgeving met teams die agile, effectief en autonoom ingericht worden. De basis is automatisering en configuratie van de juiste DevOps-specifieke tools. Diepgaande tests staan garant voor de kwaliteit, veiligheid en snelheid.

TOOLS EN AUTOMATISERINGEN?

Welke optie je ook kiest, we transformeren jouw organisatie tot een gestroomlijnde DevOps omgeving met teams die agile, effectief en autonoom ingericht worden. De basis is automatisering en configuratie van de juiste DevOps-specifieke tools. Diepgaande tests staan garant voor de kwaliteit, veiligheid en snelheid.

KENNIS EN EXPERTISE

Wij adviseren jouw bedrijf over de strategie, technologie en methodiek die het beste aansluit op jouw business. Daarnaast kunnen we tegen verschillende moeilijkheden aanlopen tijdens het implementeren van integraties. Zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld niet voldoende kennis hebben over het gebruik van bepaalde tools, automatiseringen of nieuwe moderne integratietechnologieën. We begeleiden jouw teams om grip te krijgen op de veranderingen die volgen uit de digitale transformatie. Wij nemen de volledige regie in handen of werken als ondersteuning van jouw teams, waarbij we zorgen voor consistente kennisoverdracht.

DE JUISTE MENSEN

Bij een data-integratie traject draait het niet alleen om processen, dingen en data. De mensen spelen ook een fundamentele rol. Wij brengen de juiste specialisten en begeleiding voor jouw integratie problematiek. BD&SPECTRUM heeft een groot netwerk van professionals die staan voor kwaliteit. Wij hebben ruime ervaring in werving, selectie en bemiddeling en dat zetten we graag in voor jouw business. Van data-integratie experts, Architecten en Developers tot Product-, Programma en Project Managers of Scrum Masters. In samenwerking met SPARCK gaan wij nog een stap verder, waarbij we professionals en trainees kunnen leveren, die opgeleid worden naar jouw business context en -behoeften.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR JOUW TRANSFORMATIE

MEER WETEN?

Wil je meer weten wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf?
Neem contact op om hierover te sparren met onze experts.

Contact

CONTACT

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met het opzetten van een data-gedreven strategie? Neem dan vandaag contact met ons op.

Contact